AMIPA

L'ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES

L’Associació de mares i pares del Conservatori i Escola de Música està oberta a totes les famílies amb usuaris que hi estan estudiant. Encara que ens encarreguem de portar endavant nombroses activitats, l’APIMA és quelcom més, la tasca de l'APIMA, ja no és tant suplir les mancances de les administracions com reivindicar la millor formació dels nostres fills i aconseguir un centre públic de qualitat.

L’associació col·labora activament en la marxa de l’escola amb suggeriments, ajuts, organització d’activitats, etc.

Un clar objectiu es ajudar a les famílies i acompanyar-les, per a intentar resoldre les seves demandes i potenciar la participació d’aquestes en la gestió i activitats del centre.

Recordeu que tots formem part de l’escola, i que la raó de ser de l’APIMA és donar-li suport per tal d’enriquir l’educació dels nostres nins i nines. La quota de soci és de 10 € anuals per família. Si us feu socis contribuireu al projecte del centre i revertireu en l’educació dels vostres fills i filles. A més a més, tindreu avantatges i descomptes en les activitats organitzades per l’associació. Així, doncs, animeu-vos a col·laborar amb l’APIMA, associant-vos.

La Junta de L’APIMA està formada per un grup de pares, mares i alumnes que volem involucrar-nos més en el procés educatiu dels nostres fills i intentar millorar l’escola per a tots.