ACTIVITATS I CLASSES MAGISTRALS
CLASSES MAGISTRALS, TALLERS I altres ACTIVITATS
Puntualment, el Conservatori convida docents i/o professionals externs per tal de completar la formació musical, instrumental i de dansa de l’alumnat del centre amb aquest format de classe. Les classes magistrals poden tractar sobre matèries no incloses en l’oferta regular, o aprofundir en alguns aspectes més específics. Aquí també trobareu altres activitats del centre.
Curs 2024-2025
Concert premi FINAL DE GRAU 2024
Concert de la Guanyadora del Concurs de Fi de Grau 2024 del Conservatori de Manacor, on la flautista Maria Capó, recent guanyadora del certamen, serà la solista destacada. El concert tindrà lloc el proper 22 de setembre a l'Església de Crist Rei i serà una ocasió única per gaudir del talent i la destresa de la jove flautista.
En aquesta ocasió, Maria Capó interpretarà el Concert per a flauta i orquestra en Re major, K. 314 de W. A. Mozart, una obra emblemàtica que destacarà la seva tècnica i expressivitat. Aquesta peça, coneguda per la seva elegància i bellesa melòdica, serà el moment culminant del primer acte del concert.
Després de la interpretació de Maria Capó, l'Orquestra Lauseta prendrà el relleu amb una interpretació de la Simfonia núm. 44 en Mi menor, “Trauersinfonie” (Hob. I:44) de F. J. Haydn. Aquesta simfonia, famosa per la seva profunditat emocional i la seva rica textura, oferirà una fantàstica experiència musical per acabar el concert, tot sota la batuta de Xisco Amengual.
Us convidem a acompanyar-nos en aquesta celebració!
Podeu reservar la vostra invitació aquí
Curs 2023-2024
RECITALS FINAL DE GRAU 2023-2024
El proper dissabte 18 de maig a partir de les 9:00 del matí l'alumnat de 6è d'ensenyaments professionals oferirà el seu recital final de grau. Podeu consultar el programa en el següent enllaç.
DIADA INTERNACIONAL DE LA DANSA
L’Ajuntament de Manacor impulsa la primera edició de la Setmana de la Dansa, del 27 d’abril al 2 de maig. El departament de Cultura de l’Ajuntament recull la proposta de professionals manacorins del sector per oferir un programa per gaudir d’aquesta disciplina.
Del 27 d’abril i fins dia 2 de maig, Manacor es transformarà en un escenari d’inspiració, moviment i expressió corporal. «Manacor és un municipi d’artistes i amb aquestes jornades es pretén que tant els ballarins com els manacorins gaudeixin de la dansa amb totes seves formes d'expressió. Amb aquesta iniciativa recollim una proposta que ha vengut del sector; les portes del departament de Cultura estan obertes a les idees i suggeriments de qui ens les vulgui fer arribar i feim el possible per fer-les encaixar en la programació cultural del municipi», assegura el delegat de Cultura, Ferran Montero.
Durant aquesta primera edició de la Setmana de la Dansa de Manacor es duran a terme diferents activitats com un taller de dansa per a infants, joves i adults on no fa falta experiència prèvia. El Conservatori de Manacor acollirà aquest dissabte a les 19 h la projecció de ‘Sense Límits’, Curtmetratges de dansa inclusiva, promogut pel Cinemaclub 39 Escalona i amb la col·laboració del Barcelona Choreoscope Dance Film Festival.
El Dia Internacional de la Dansa, aquest proper dilluns 29 d’abril, el Teatre de Manacor acollirà peces de dansa a càrrec de l’alumnat de dansa de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor.
El proper dijous 2 de maig, a partir de les 19 h, els Dijous de Tapes s’ompliran de dansa amb la iniciativa ‘Tapes i Dansa’, en què diferents ballarins i ballarines oferiran actuacions als establiments adherits. La setmana conclourà amb la trobada de swing a càrrec de Jazz Bouncing, el mateix dijous horabaixa a la plaça del Rector Rubí.
II Stage de LA Banda Jove del Conservatori de Manacor
El Conservatori de Música de Manacor té el plaer d'anunciar que les inscripcions ja estan obertes per a l'Stage de Banda Jove, una experiència enriquidora dissenyada exclusivament per als alumnes del centre, que es durà a terme el cap de setmana del 13 i 14 d'abril.
Aquest esdeveniment emocionant proporcionarà als alumnes una oportunitat única per a col·laborar amb altres estudiants del conservatori, treballar en conjunt amb professors experimentats i compartir la seva passió per la música. L'Stage de Banda Jove està pensat per a tots els alumnes del conservatori i escola de música, i oferirà una varietat d'activitats destinades a millorar les seves habilitats musicals i fomentar el seu creixement artístic.
Els participants tindran l'oportunitat d'explorar nous repertoris, millorar les seves tècniques i viure una experiència de treball en equip que enriquirà les seves habilitats musicals i la seva comprensió de la música. Sota la direcció de professors qualificats i motivadors, l'Stage de Banda Jove promet ser una experiència emocionant i educativa per a tots els participants.
Les places per a aquest esdeveniment són limitades, i s'animen a tots els alumnes del conservatori interessats a inscriure's el més aviat possible per garantir la seva participació. Per a més informació i per formalitzar la inscripció, si us plau, inscriviu-vos a través del següent formulari
2n Stage de la Banda Jove del CMM
Podeu aportar nova documentació a través del següent formulari
CAMPUS ROCK MANACOR
El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves a partir de 12 anys. Poden participar joves músics de tots els instruments tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments i és recomanable tenir uns coneixements mínims de 2 anys de pràctica.
El Campus Rock Manacor és de cap de setmana. Les activitats són de matí i tarda. Els horaris són: divendres de 16 a 20 h, dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Les classes i els concerts interns es fan al Conservatori de Manacor. Hi ha servei de transfer des de l’aeroport de Palma pels participants de fora de l’illa de Mallorca.
classes magistrals amb catalina roig
Catalina Roig, professora de flauta del Conservatori de Mallorca, impartirà classes magistrals al Conservatori de Manacor els propers 19 i 26 de febrer.
Neix l'any 1980 a Santanyí (Mallorca). Comença els seus estudis musicals a l'escola municipal de música del mateix poble amb el professor Enrique Palau. Finalitza els seus estudis de grau mitjà amb Matrícula d'Honor en el Conservatori Professional de Música i Dansa dels Illes Balears. A continuació, realitza els seus estudis superiors en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona en el qual obté les màximes qualificacions. Ha assistit a classes amb professors destacats com Magdalena Martínez, Salvador Martínez, Vicens Prats, Joana Guillem i Maxence Larrieu. Ha participat en diversos cicles de concerts i ha col·laborat amb l'Orquestra Haydn de Barcelona, l'Orquestra Ciutat de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, entre d'altres. Ha estat professora de l'Escola Municipal de Música de Santanyí, i des de l'any 2000, és professora del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. És membre del Bóreas Quintet de Vent.
Petita Simfònica 2024
Benvolguts pares, professors i representants dels centres,
Convoquem la sisena edició del projecte de la Petita Simfònica. Enguany la proposta està oberta a tots els Conservatoris professionals i a escoles de música (tant privades com públiques) per a nins i joves en les edats compreses entre 10 i 17 anys.
El repertori escollit per aquesta edició és el següent:
E. F. Arbós, Bolero op. 1
W.A. Mozart, Concert per a oboè K314/271K
A. Kachaturián, "Spartacus" (Selecció)
A causa de les restriccions de plantilla que implica aquest repertori, per aquesta edició de 2024 la Petita Simfònica convoca audicions per a les places següents: flauta, oboè, clarinet, fagot, trompes, trompetes, trombons, percussió, arpa i cordes. En cas que hi hagi més demanda que les places que puguin ser ofertades, la comissió de professionals que esculli els integrants de l'orquestra (mitjançant un procés de selecció) tindrà en compte no només el nivell tècnic de cada estudiant, sinó altres criteris que assegurin una representació coherent de tot el territori de les Illes Balears i de totes les edats.
La comissió de selecció dels candidats i candidates estarà formada per especialistes de cada instrument escollits d'entre els integrants de l'OSIB.
El projecte es durà a terme del 7 al 12 de juliol ambdós inclosos. El treball d'aquestes jornades culminarà amb la celebració d'un concert el dia 11 de juliol de 2024. Com en tota actuació pública que es dugui a terme, és molt important el suport dels pares, mares i familiars que premiïn la feina que fan els joves.
Les jornades de formació comptaran amb les activitats següents:
Assajos, en els quals els joves músics formaran part d'una orquestra simfònica, acompanyats en tot moment pels músics de l'OSIB.
Activitats de temps lliure: esports, naturalesa i cultura.
Com s'han de presentar les sol·licituds:
El termini per presentar les sol·licituds per a la Petita finalitza el dia 29 de febrer a les 23:59 hores.
La documentació s'ha d'enviar electrònicament a l'adreça: petitasimfonica@simfonicadebalears.com
L'assumpte del missatge ha de ser: Nom - Instrument - Petita Simfònica
Documentació a presentar:
Fitxa d'inscripció (la podeu descarregar clicant aquí)
Un vídeo de l'alumna/e. En aquest vídeo el / la candidat/ta haurà d'enregistrar-se interpretant una obra de lliure elecció, amb o sense acompanyament d'un altre instrument (sense que això penalitzi la selecció). La durada del vídeo no ha d'excedir de 5 minuts. Una vegada seleccionats els integrants de la Petita, es comunicaran els resultats.
El calendari d'activitats relacionades amb la Petita Simfònica seran comunicades als candidats seleccionats.
CLASSES MAGISTRALS AMB MANUELA SOTO
Manuela Soto, professora de cant a la Hochschule fur Musik de Stuttgart, impartirà classes magistrals al Conservatori de Manacor els propers 3, 4 i 5 de novembre.
Per als músics interessats a assistir com a alumnes a aquestes classes, us demanem que envieu un correu electrònic a musica@manacor.org. En el correu, si us plau, he d'incloure el vostre nom complet, nivell d'estudis actual i nombre de sessions que voleu rebre i, una vegada rebuda aquesta informació, us confirmarem la disponibilitat de plaça. En cas que hi hagi disponibilitat, us demanarem que ompliu el formulari d'inscripció.
CLASSES MAGISTRALS I CONCERT AMB OLIVIER CHARLIER
L'il·lustre violinista serà del 30 d'octubre al 5 de novembre al conservatori impartint classes magistrals de violí i el 29 d'octubre ens oferirà un concert a l'església de Porto Cristo juntament amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca.
Per als músics interessats a assistir com a alumnes a aquestes classes, us demanem que envieu un correu electrònic a musica@manacor.org. En el correu, si us plau, he d'incloure el vostre nom complet, nivell d'estudis actual i nombre de sessions que voleu rebre i, una vegada rebuda aquesta informació, us confirmarem la disponibilitat de plaça. En cas que hi hagi disponibilitat, us demanarem que ompliu el formulari d'inscripció.
CONCERT D'INTERCANVI De L'ORQUESTRA DE CORDES
El Conservatori organitza un intercanvi amb l'Orquestra Jove de la Selva. Aquest concert es durà a terme el 14 d'octubre a les 19 h a l'església de Fartàritx.
Curs 2022-2023
Classes magistrals de trompeta amb Christian Ibáñez
Els propers 12, 13 i 14 de maig, el Conservatori acull una classe magistral del trompetista Christian Ibáñez, trompeta cosolista de l'orquestra del Palau de les Arts de València.
Neix a Bunyol en 1986, on comença els seus estudis musicals en el C.I.M. "L'Harmònica" amb els professors Antonio Cambres i Jose Luis Casas.
Posteriorment cursa estudis de Grau Mitjà en els conservatoris “San Rafael” de Bunyol i “José Iturbi” de València, per a traslladar-se a Madrid, on finalitza els seus estudis en el Real Conservatori Superior de Música, amb Enrique Rioja, obtenint Matrícula d'Honor. Paral·lelament als seus estudis, rep classes de Maurice André, Max Sommerhälder, Guy Touvron, Reinhold Friedrich, Frits Damrow, Omar Tomasoni i Gabor Tarkovi. Ha estat membre de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Jove Orquestra Simfònica de Castelló, Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Jove Orquestra d'Estudiants de la Comunitat de Madrid, Jove Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra del Festival Schleswig-Holstein (Alemanya) i Jove Orquestra Gustav Mahler, realitzant gires per Europa i Amèrica.
Amb el Quintet de Metalls "Zambrass" ha obtingut el Segon Premi en el Concurs de Música de Cambra “Adelina Domingo”, a Benifaió (València). Ha estat guardonat amb el Primer Premi, en el 2n Concurs per a Joves Intèrprets de Vent-Metall “Arturo Parra”, d'Alaquàs i amb el 2n Premi en el Concurs Internacional de Trompeta “Città de Porcia” a Itàlia.
En 2008, obté per oposició la plaça de fliscornoco-solista en la Banda Simfònica Municipal de Madrid. En 2009, obté per oposició la plaça de trompeta-ajuda de solista en L'Orquestra Simfònica de Ràdio-Televisió Espanyola. Des de Gener de 2017 és nomenat trompeta solista de la ORTVE.
Actualment ha guanyat la plaça de solista a l'orquestra del Palau de les Arts de València.
Si necessitau més informació escriviu-nos a aselles.cmm@ambits.es
Dia Internacional de la Dansa
El dissabte 29 d'abril, el Conservatori celebra el Dia Internacional de la Dansa
29 D'ABRIL
TALLER DANSA
EURÍTMIA EN FAMÍLIA
9:45 a 11:00 HORES
Dirigit a famílies amb infants de 3 a 5 anys.
Entrarem a l'espai guiat per històries que viurem, en equip. Explorarem així totes les etapes del moviment i també els equilibris, desequilibris, salts i algun gir.
TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA
EXPERIMENTAR AMB EL MOVIMENT
11:00 a 12:30
Dirigit a persones de més de 8 anys.
Taller impartit per Laura Llodrà
Classes magistrals de trombó amb Miguel García Casas
Els propers 28 i 29 d'abril, el Conservatori acull una classe magistral del trombonista Miguel García, solista de la Frankfurter Opern- und Museumsorchester.
(1994 – Les Coves de Vinromà – Espanya) va començar els seus estudis musicals amb Israel Salvador a l'escola de música de la seva localitat natal i amb Félix García en el Conservatori Municipal de Benicarló i Castelló. Paral·lelament als seus estudis oficials, ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament i ha estat alumne de Carlos Gil i Indalecio Bonet a l'Aula de Trombó Stomvi.
Posteriorment va cursar el Grau Superior en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb el professor Elies Hernandis, i va ampliar la seva formació musical cursant un Màster de Perfeccionament d'Interpretació Musical en la Hochschule der Künste Bern amb el professor Ian Bousfield.
Ha tocat amb nombroses orquestra joves tant a nivell nacional com internacional i ha estat academista de l'OSIB, OCNE i TOBS. A més ha col·laborat amb diferents orquestres com la Staatsorchester Hamburg, Ensemble Modern, Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra de Navarra, Orquestra Simfònica i Cor de la RTVE, Le Concert des Nations, European Philharmonic of Switzerland, etc.
Des del curs 2020/21 forma part de la llista de professors interins per concurs de mèrits per a cobrir les necessitats docents dels Ensenyaments Artístics Superiors de Música del RCSMM.
El seu compromís amb la música de cambra, el porta a col·laborar amb And The Brass i Nineties Trombone Ensemble, i Frankfurt Chamber Brass. A més de participar en altres projectes i enregistraments amb el compositor i trombonista Uwe Dierksen, i amb el Mestre C. Eschenbach i la Kronberg Academy.
Des de 2018 és trombó solista de la Frankfurter Opern- und Museumsorchester.
Si necessitau més informació escriviu-nos a driudavets.cmm@ambits.es
Intercanvi de l'Orquestra de Cordes del Conservatori
El Conservatori organitza un intercanvi amb l'Orquestra de Santa Coloma de Farnés
Planning de l'activitat*
Dissabte 29 d'abril vol d'anada a les 07:05
Matí: Arribada, assaig i dinar amb els companys de l'intercanvi a la platja de Cala Calella.
Tarda: Arribada a l'hotel i activitats de grup. Sopar i Jam session.
Diumenge 30 d'abril
Matí: Assaig al teatre i dinar a l'hotel.
Tarda: Concert i arribada a les cases.
Dilluns 1 de maig vol de tornada a les 22:00
Matí: Visita guiada al Castell de Montsoriu i dinar amb el grup.
*Aquesta planificació pot ser modificada.
Taller d’experimentació sonora
Impartit per Bel Miquel Cazorla adreçat a estudiants de percussió de nivell Elemental, Professional i estudis no reglats
Places limitades
Els alumnes hauran de dur:
• Baquetes
• Quadern i estoig
• Instruments de petita percussió que tenguin a casa
• Objectes de casa que puguin ser emprats com a instruments de percussió o com a baquetes
Dissabte 18 de març, de 10 a 12 h a l'Auditori del Conservatori de Manacor
1r Stage de la Banda Jove del CMMM 2022-2023
El Conservatori organitza el 1r Stage de la Banda Jove del centre.
Víctor Ferragut, director
Diumenge 12 de març a les 12 h al Centre Cap Vermell de Cala Ratjada
Entrada gratuïta fins a completar l'aforament
CAMPUS ROCK MANACOR 2023
El Campus Rock són unes colònies musicals de pop-rock per a joves a partir de 12 anys. Poden participar joves músics de tots els instruments tant elèctrics com acústics. Les classes són sempre en grup. Hi ha tutors d’instruments i és recomanable tenir uns coneixements mínims de 2 anys de pràctica.
El Campus Rock Manacor és de cap de setmana. Les activitats són de matí i tarda. Els horaris són: divendres de 16 a 20 h, dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Les classes i els concerts interns es fan al Conservatori de Manacor. Hi ha servei de transfer des de l’aeroport de Palma pels participants de fora de l’illa de Mallorca.
Cicle d'hivern 2023 de música clàssica
Ja tenim el cicle de concerts d’hivern de música clàssica aquí! Cinc concerts de gran qualitat durant els mesos de febrer, març i abril a Manacor i a Porto Cristo.
+ informació i reserves a https://enviumanacor.cat/especials/cicle-dhivern-2023-de-musica-classica
L'il·lustre violinista serà del 31 d'octubre al 5 de novembre al conservatori impartint classes magistrals de violí i el 29 d'octubre ens oferirà un concert al Convent de Manacor juntament amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca.
Aquells interessats en assistir com a alumnes a aquestes classes, només cal que enviïn un correu electrònic al Conservatori informant del nom i el nivell el qual estan cursant per saber si hi ha disponibilitat de plaça. Una vegada confirmat s'ha d'emplenar el formulari d'inscripció.
Curs 2021-2022
Master Class de trompeta amb Javier Alcaraz
Javier Alcaraz, nascut en el 1987 a Torre-Pacheco, és professor de trompeta del Real Conservatori Superior de Música de Madrid i del Conservatori Professional de música d'Alcalá de Henares, labors que compagina amb la seva activitat com a instrumentista. Com a músic d'orquestra, Javier ha actuat amb l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra Simfònica de Navarra, Orquestra Simfònica d'Euskadi, Orquestra de Còrdova, Oviedo Filarmonia, Orquestra Simfònica del Vallés, Shen Yun Symphony Orchestra i Banda Municipal de Barcelona. Javier ha treballat sota la batuta de Kent Nagano, Daniel Harding, Christoph Eschenbach, Simone Young, Nicola Luisotti, Juanjo Mena i David Afkham, entre altres; en auditoris i teatres com el Lincoln Center, Carnegie Hall, Los Angeles Opera, Tòquio Bunka Kaikan, entre d'altres. Com a solista, ha aconseguit premis a l'Ictus International Trumpet Competition, Concurs de Joves Intèrprets d'Arjona, Entre Cordes i Metalls, Acordes Caja Madrid...
Com a músic de càmera, Javier ha gravat recentment l'àlbum “Unplugged” amb Spanish Original Flugels and Trumpets. En el camp de la música antiga, actua habitualment amb Madrid Trumpet Consort i La Regalada, grups que interpreten música renaixentista i barroca per a trompeta amb instruments històrics, a més d'exercir la docència de la trompeta natural en el RCSMM.
Javier va ser professor associat en el “Conservatori Superior de les Illes Balears” (Mallorca). També ha impartit masterclasses en Grand Valley State University (Michigan), el “Sistema de Cors i Orquestres” (El Salvador) i Menorca Brass Festival.
Durant els últims anys ha rebut tutoria de David Elton i David Bilger, així com Håkan Hardenberger. Javier ha assistit a masterclasses de Jeroen Berwaerts, Gábor Tarkövi, Omar Tomasoni, Michael Sachs, Joe Burgstaller, Allen Vizzutti i Reinhold Friedrich. Ha viatjat als Estats Units i Alemanya per a rebre lliçons de: Guillaume Jehl, Tom Rolfs, Ben Wright, Felix Wilde, Mark Ridenour, Tage Larsen, Mike Myers i John Henes. A Espanya, ha rebut classes o assistit a cursos amb Pep Casado, Mireia Farrés, Adán Delgado, Juan Antonio Martínez, Luis González, Roberto Bodí, Rubén Marqués, Manuel Blanco i César Asensi, entre d'altres.
Durant els seus anys de formació, Javier va participar en la JONDE, OJRM, Aurora Music Festival i Gustav Mahler Academy. El seu primer i gran mestre de trompeta va ser Jesús Añó. Va finalitzar el Grau Professional amb Conrado Gastaldo, en els Conservatoris Professionals de Cartagena i Múrcia. J. Alcaraz va acabar els seus estudis superiors en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb Juan Carlos Alandete i José Ortí com a professors. Posseeix un Màster en Recerca Musical, per la Universitat Internacional de València i actualment cursa un Doctorat en Humanitats, Arts i Educació en la Universitat de Castella-la Manxa.
HORARIS
Divendres de 9 a 14 i de 16 a 20:30 h
Dissabte de 9 a 14 h
Diumenge de 9 a 14 h
Es farà tècnica col·lectiva per nivells i estudis/concerts individuals. Per a qualsevol dubte, ens podeu contactar a musica@manacor.org i us contestarem en la major brevetat possible.
Espectacle de dansa
Estam preparant un viatge, lluny de la Terra... Volem explorar per nous decorats que inspiren una nova forma de vida, un nou sentit per habitar i fer créixer nous hàbits i petits gestos que inicien de veritat un canvi. Un canvi que sigui més afí a nosaltres els humans, els nostres instints naturals. Volem afinar la manera com utilitzam els meravellosos avanços que la nostra intel·ligència ens ha donat.
En aquest viatge ens enduem moltes coses, perquè nosaltres ja som d'un planeta, això serà difícil d'oblidar, però aquesta experiència ens pot donar molt. Sabem que existeix l'error, la reflexió, la por, la realitat, el perdó, etc. i el poder que tenim de reconstruir-nos i enfocar-nos en tots aquells valors que de veritat ens omplen, ens fan més humans i més sincers amb la nostra essència.
També coneixem i hem experimentat emocions que han fet especial part de les nostres vides, i sabem que són els records i l'ansietat del futur incert. Potser aquest viatge ens podrà contestar moltes preguntes i incògnites que com a humans sempre hem tengut. En aquest viatge tots ens podem endur un element material, un valor i una por. Amb aquests elements construirem un nou món, perquè amb la matèria assolirem nous descobriments. Amb els valors, nous comportaments, i amb la por, l'oportunitat de ser valents i retrobar-nos amb altres emocions com l'alegria, la valentia, etc. d'afrontar-la. #manacor #dansamanacor #mallorca #dansamallorca #dansa
Audició de cant
Concert de la Coral del Conservatori
CONCERT DIDÀCTIC
Dia Internacional de la Dansa
Divendres 29 d'abril a la Institució Pública Antoni M. Alcover a els 19 h
Mostra de dansa dels alumnes del Conservatori de Manacor
Dissabte 30 d'abril a la sala de dansa del Conservatori
09:30 h Jornada de dansa en família amb Dana Fuster
11:00 h Taller de dansa Contemporània "Habitar el cos" amb Maria Antònia Oliver
Inscripcions aquí
Concert de la Banda Jove del Conservatori
Taller de composició de cançons
Taller de composició ENCONTRES
Audició comentada
Master Class de cant amb Manuela Soto
La professora de cant de la Hochschule für Musik de Stuttgart, serà a Mallorca per a impartir classes magistrals de cant al Conservatori Professional de Música de Manacor.
Si voleu rebre classes de cant de la professora Manuela Soto, heu d’enviar un mail al Conservatori per confirmar que hi ha disponibilitat de places i una vegada confirmat, se us enviarà el núm. de compte bancari de l'APIMA per fer l'ingrés i després heu d'enviar el resguard del pagament a l’a/e musica@manacor.org.
Les sessions de classe seran de 45 minuts, i el seu cost serà de 35 euros pels alumnes no matriculats al centre.